Blog

Modul preluare calendar evenimente

Ce este, ce reprezinta si care este scopul acestuia?

Este o setare suplimentara care se poate bifa in softul dvs. hotelier Solon.H.

Trebuie adaugate link-urile unor site-uri dorite, precum VinSiEu.ro, intr-un formular din Solon.H, iar apoi aveti posibilitatea de importare evenimente.

De care evenimente? De care doriti. Ce va doriti sa stiti? Evenimente culturale? Sociale? Sportive? Targuri si expozitii? Poate si comunicate de presa? Evenimente muzicale? Sau poate locatii sau locuri?

 Acestea vor fi afisate ulterior pe Diagrama camerelor, in partea de sus, cu o culoare specifica, in Totalizatorul din partea de jos, dar si intr-un formular separat.

Astfel, aveti oportunitatea de a fi in permanenta la zi cu evenimentele din zona, dar si de a gestiona rezervarile clientilor pe Diagrama intr-un mod inovativ. 

In plus, veti fi mereu informati pentru clientii hotelului dvs. Numai cine a lucrat intr-un hotel stie cat este de important sa fii foarte informat si cat mai prompt in fata turistilor.

Un hotel din Cluj Napoca, utilizator de multi ani al Solon.H-ului, a folosit prima data aceasta setare pentru binecunoscutul eveniment Untold, si de atunci se bucura de fiecare eveniment care se desfasoara in oras. Sefa de receptie a sustinut ca a gestionat rezervarile mult mai simplu si rapid, stiind exact cum sa le aloce camerele, cum sa le negocieze tariful si cum sa foloseasca rapid oferte de Last minute.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Distribuie:
Inapoi la blog
Stiati ca puteti integra in softul hotelier Solon adresa de email a hotelului? Mentineti contactul cu clientii folosindu-va de softul de gestiune hoteliera!
detalii
Modul Housekeeping si Maintenance este foarte usor de utilizat si este orientat atat catre necesitatile clientilor, cat si catre companiile din domeniul HORECA.
detalii
Cum centralizezi dintr-un singur raport veniturile, gradul de ocupare, TMZ-ul sau ADR-ul, comparativ cu alta data? Direct din softul hotelier SOLON.H.
detalii
Solutia de Online Booking: integrare directa in site-ul dumneavoastra sau Facebook! Dati-le oportunitatea turistilor sa isi rezerve singuri vacanta ideala la hotelul dvs.!
detalii
Ne-am extins portofoliul cu modulul Channel Manager care poate integra softul hotelier Solon.H cu platforme de rezervari online dintre cele mai cunoscute.
detalii
hotel
Solon.H
contabilitate
SOLON.C
restaurant
Solon.R
gestiune
SOLON.G
magazin retail
SOLON.V
mijloace fixe
SOLON.M
salarii
SOLON.S
bugetar
SOLON.Alop

2022 @ Multisoft. All rights reserved. Developed by Touch-Media.