MULTISOFT este o companie românească cu o bogată experiențe în domeniul IT care incă de la înființare (anul 1991), s-a axat pe oferirea unor soluții informatice integrate, care asigură, pe lângă modulele de management hotelier, vânzări restaurant, gestiune restaurant, și restul de module necesare pentru bunul mers al unei afaceri de succes: financiar-contabilitate, gestiune materiale și obiecte de inventar, mijloace fixe, salarizare.

Având o concepție românească și mulându-se perfect pe legislația în vigoare, adaptate nevoilor antreprenorilor români în ceea ce privește domeniul economic și legislativ,  produsele de soft ale firmei noastre se impun pe piața autohtonă prin eficiență și calitate.

SCOPUL companiei noastre este de a deveni lider pe piața programelor informatice, oferind  cele mai performante soluții integrate, atât de necesare unei afaceri de succes. Bogata experiență a specialiștilor noștri precum și raportul satisfacător preț-calitate al produselor și serviciilor oferite de compania noastră, ne ajută să ducem la îndeplinire unul dintre cele mai importante obiective ale noastre: satisfacerea clienților.

VALORILE companiei noastre sunt: seriozitate, responsabilitate, promptitudinea cu care răspundem nevoilor clienților noștri, atenția față de client, flexibilitatea față de cerințele clienților noștri precum și amabilitate.

Prin folosirea celor mai noi tehnici de programare și a celor mai noi echipamente tehnice, MULTISOFT încurajează creativitatea și inițiativa tinerilor specialiști în IT, urmârind dezvoltarea și promovarea produselor IT românești atât în țară căt și peste hotare.

ECHIPA MULTISOFT este formată din 20 de programatori, ingineri, designeri, economiști și juriști cu o foarte bogata experienta in domeniul economic si IT, mulți membrii ai echipei deținând cel puțin două specializări.

Dacă doriți să fiți eficient, alegeți soluții IT de calitate, care să  satisfacă nevoile afacerii dumneavoastră! Apelați la noi și noi vă oferim soluția!

Asadar, dacă vrei să FII EFICIENT! ALEGE MULTISOFT!