Politica de confidentialitate

NOTA DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL De catre S.C. Multisoft S.R.L.

DESPRE ACEASTA NOTA DE INFORMARE

In aceasta nota de informare va explicam modul in care are loc prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre Multisoft si in care ne asiguram ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate responsabil si in conformitate cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal care este aplicabila.

Puteti gasi mai jos informatii cu privire la identitatea si datele noastre de contact. De asemenea, tot mai jos puteti gasi datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor din cadrul Multisoft.

Noi, cei de la Multisoft, luam foarte in serios respectul fata de datele dumneavoastra. Conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si bunele practici in domeniu, precum si asigurarea unui climat de transparenta, siguranta si incredere pentru pacientii nostri este o prioritate pentru noi, pentru care angajatii, colaboratorii, partenerii si conducerea noastra isi declara in mod ferm sustinerea.

Aceasta nota contine informatii importante. Asadar, va incurajam sa acordati timpul necesar pentru a o citi in intregime si cu atentie si sa va asigurati ca o intelegeti pe deplin. Pentru a facilita parcurgerea documentului, am inclus la sfarsitul acestei note un glosar care explica principalele notiuni folosite (e.g. “date cu caracter personal”, “prelucrare”, etc.). Nu ezitati sa ne comunicati orice nelamuriri ati avea. Dorim sa fie clar pentru dumneavoastra cum folosim datele dumneavoastra si modul in care le protejam.

Continutul acestei note de informare este pur informativ si nu afecteaza drepturile pe care vi le ofera legislatia. Vom face tot posibilul pentru a va facilita exercitarea acestora.

Va multumim pentru increderea acordata serviciilor noastre si modului in care lucram cu datele dumneavoastra.

CINE SUNTEM NOI

MULTISOFT este o companie romaneasca cu o bogata experiente in domeniul IT care inca de la infiintare (anul 1991), s-a axat pe oferirea unor solutii informatice integrate, care asigura, pe langa modulele de management hotelier, vanzari restaurant, gestiune restaurant, si restul de module necesare pentru bunul mers al unei afaceri de succes: financiar-contabilitate, gestiune materiale si obiecte de inventar, mijloace fixe, salarizare.

Avand o conceptie romaneasca si mulandu-se perfect pe legislatia in vigoare, adaptate nevoilor antreprenorilor romani in ceea ce priveste domeniul economic si legislativ, produsele de soft ale firmei noastre se impun pe piata autohtona prin eficienta si calitate.

Daca aveti orice comentarii, sugestii, intrebari sau preocupari cu privire la orice informatii din aceasta nota sau cu privire la orice alte aspecte referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra pe care o realizam, va rugam sa nu ezitati sa contactati oricand responsabilul nostru cu protectia datelor. In functie de preferintele dumneavoastra, ne puteti contacta prin oricare dintre canalele de comunicare de mai jos.

Intreaga noastra echipa va depune toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura ca va raspundem cat mai rapid si complet.

Datele noastre de contact

S.C. Multisoft S.R.L., face tot posibilul sa ofere produse, servicii si experiente extraordinare tuturor clientilor nostri. Ne bucuram ca sunteti clientul nostru si pretuim loialitatea dvs. Suntem constienti de faptul ca, in zilele noastre, confidentialitatea reprezinta un aspect important si tocmai din acest motiv, am dezvoltat prezenta Nota de Informare. Explicam in acest fel practicile noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectam de la dvs.

Datele cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

S.C. Multisoft S.R.L., utilizeaza informatiile personale pentru o mai buna intelegere a nevoilor dumneavoastra, pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, de a comunica, pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate si cu ofertele speciale si de sezon.

In cazul in care dumneavoastra puneti in mod voluntar la dispozitia S.C. Multisoft S.R.L. orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca S.C. Multisoft S.R.L., in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei, sa inregistreze aceste date si sa le administreze.

S.C. Multisoft S.R.L. poate colecta, prelucra si stoca anumite date cu caracter personal, necesare din punct de vedere legal, pentru incheierea unui contract sau din interes legitim.

CE FEL DE DATE PERSONALE PRELUCRAM?

Daca sunteti client

Colectam date cu caracter personal in urma celor mai multe interactiuni cu dvs., precum si in cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre. Categoriile de date pe care le prelucram sunt cele necesare pentru :

Daca sunteti client sau potential client

Colectam date cu caracter personal in urma celor mai multe interactiuni cu dvs., precum si in cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre. Categoriile de date pe care le prelucram sunt cele necesare pentru :

asigurarea preluarii de cereri de informatii pe pe siteul multisoft.ro si de suport tehnic.

Culegem cerintele functionale si non-functionale si ne folosim de urmatoarele date pentru asigurarea comunicarii cu Dumneavoastra:

Identificare:

2022 @ Multisoft. All rights reserved. Developed by Touch-Media.